Onoplosbare Dynamoruis...

Auto hifi: radio, speakers, versterkers etc. worden in dit forum behandeld

Moderator: BDD Forum Beheer

Onoplosbare Dynamoruis...

Berichtdoor Basetuning » ma maart 16, 2009 11:02 am

All,

ik draai inmiddels al aardig wat jaartjes mee in de ICE-aansluitingen e.d., maar ik kom er nu niet meer uit.

Spul dat ik in de E36 320i heb liggen;

- X-plod MEX-BT3600 HU
- 6x9" Pioneer hoedenplankspeakers met adaptorringen
- 13cm JBL voorspeakers
- Originele tweeters in de deuren (kutdingen, maar goed...)
- Sub van, ehm... Geen idee, knalt als een debiel iig
- Infinity Amp voor de speakers
- Pioneer Amp voor de Sub
- Volledige Rockford bekabeling (Signaal, +kabel, -kabel, remote)

In eerste instantie via de rechterdorpel gelegd; Dynamoruis. Kan idd heel goed kloppen want ik kwam er achteraf achter dat de +kabel van de 320 daar loopt (L*L!) :oops:

Vervolgens via de linkerdorpel gelegd; Ruis
Via m'n A-/ C-stijl gelegd; Ruis
Als laatste via m'n tunnel gelegd; 3x raden; Ruis...........

Ik weet het echt neit meer...!

Bekabeling is overal intact, nergens breuk of schade o.i.d.

Someone, please help!

Als ik alleen in de auto zit is het geen probleem, dan gaat het volume toch naar een verdomd hoog niveau, maar als de schoonmama en/of vriendin meerijden is het k*t want die hebben heel gevoelige oortjes...

Als iemand iets weet, heel graag!

Alvast bedankt!


Sander
Afbeelding
Basetuning
 
Berichten: 18
Geregistreerd: ma feb 02, 2009 1:13 pm
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor dropje » wo maart 18, 2009 2:20 pm

misschien eindtrap van je radio opgeblazen.
had me zwager ook.
bijna het zelfde gedaan en toen andere radio geprobeert en ruis was weg.

rob
dropje
 
Berichten: 23
Geregistreerd: za sep 30, 2006 2:53 pm
Woonplaats: winterswijk

Berichtdoor Basetuning » wo maart 18, 2009 5:06 pm

Er hebben 3 verschillende radio's ingezeten waarvan 2 splinternieuw uit de verpakking....

Helaas met alledrie hetzelfde.......
Afbeelding
Basetuning
 
Berichten: 18
Geregistreerd: ma feb 02, 2009 1:13 pm
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Folkert325iX » wo maart 18, 2009 10:16 pm

Ik weet verder nix van audio, maar hoort er niet een condensator op je ontsteking te zitten?

Gegroet, Folkert
E30 325ix Motronic-less / Airflowsensor-less M20B27
E46 330i Touring automaat
Folkert325iX
 
Berichten: 3020
Geregistreerd: do jan 20, 2005 3:23 pm
Woonplaats: Hoevelaken

Berichtdoor chineze » do apr 16, 2009 6:21 pm

Aarde van de versterker(s) en radio op een plek zonder verf eronder?
Gain van de versterker(s) niet te ver opengedraaid?
Versterker(s) defect? wissel de versterker om dus die van de sub op de gewone speakers en kijk of t weg is.
Er zijn ook ruisfilters........gebruik ze alleen als er nix anders te doen is volume wordt namelijk zachter.

Hmm verder weet ik zo ff niet meer wat je nog meer kan doen
chineze
 
Berichten: 29
Geregistreerd: vr feb 20, 2009 11:05 am
Woonplaats: Den Haag


Keer terug naar Audio

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten